Zoeken
Recensies van Klantenvertellen.nl

Op dit moment hebben al
866 klanten ons beoordeeld met
een 8.9 gemiddeld!

Bekijk alle reacties op klantenvertellen.nl
Lees wat anderen geschreven
hebben over ons
10

Martijn uit West-Btabant schrijft:

Vooraf duidelijke en vlotte communicatie via e-mail wat we konden verwachten qua dagdeel, tijdstip van aankomst en laten leveren via brandgang in plaats van via het huis. Allemaal been probleem en voldoende flexibiliteit! Ook het plaatsen ging vlot en in goed overleg: waar wil je precies de palen, hoe vullen we de laatste 30 centimeter aan deelschutting netjes op, hoe kunnen we de betonnen fundering van de schuur vermijden tot zelfs 1 lat van een gehele schutting die vervangen werd omdat het gat door de knoest die erin zat net in het zicht zat. Kortom: goed materiaal, goed geplaatst, goed contact en mensen die meedenken.

10

Familie uit Amsterdam schrijft:

De twee mannen waren zeer vriendelijk en hebben topwerk afgeleverd!

9

Familie uit Leiden schrijft:

Service oke en komen hun afspraken na ook als er later nog iets is regelen ze het naar wens.

6

Anika uit Kerk-Avezaath schrijft:

Na het plaatsen van een recensie die ik had geschreven over het feit dat we geen contact kregen om nog het e.e.a. af te handelen, werden we enkele minuten later (!) gebeld. Excuses werd uitgebreid aangeboden, ook later nog via de mail. Geld wat we nog zouden terugkrijgen werd binnen enkele minuten gestort. En er is een datum geprikt voor het plaatsen van het V-trellis scherm, wat eerder niet op voorraad was. Uiteindelijk een prettige afhandeling. Jammer dat het via deze weg moest lopen, we hadden namelijk volledig begrip gehad als ons was doorgegeven dat ze er nog mee bezig waren ipv niets laten horen na herhaaldelijk contact.

10

Stan uit Tegelen schrijft:

Super fijn contact gehad zowel voor de plaatsing van de overkapping als erna Monteurs werken netjes en zijn heel vriendelijk Als over 2 weken de schuifdeuren erin zitten ben ik helemaal tevreden. Dankjewel

10

Britt uit Loon op Zand schrijft:

Wij zijn super blij met de overkapping/tuinkantoor/schuur die wij door P. Van de Hoek Montage hebben laten zetten. Snelle levering, goede service, in twee dagen gemonteerd, laten alles netjes achter en waren erg flexibel toen de buren moeilijk gingen doen! Wij zijn super tevreden en gaan hier nog lang plezier van hebben. Bedankt!

10

Soufian Ballah uit Rotterdam schrijft:

Goed afspraak op tijd gekomen en de medewerkers geven goede advies

10

Gerard de Pater uit Heerjansam schrijft:

We hebben het laten plaatsen van een nieuwe schutting als een prettige beleving gevoeld. Hoek Montage komt snel en goed de afspraken na. Vakkundig en tof personeel komt deze plaatsen op een keurige manier. Bedank voor jullie service.

7

Rene uit Huizen schrijft:

Nette jongens die serieus gewerkt hebben! Niet te beroerd om een extra latje te zagen en te monteren!

9

Karel uit Utrecht schrijft:

Via mond op mond reclame P. Vd hoek op het spoor gekomen. Offerte aanvraag ging snel en duidelijk. Bouwen van overkapping volstrekt volgens afspraak en bouwers dachten goed en praktisch mee. Enige tip die ik heb is dat wanneer er gezaagd wordt bv de aluminium lijsten om daar een doek onder te leggen en zaagsel op te vangen zodat het niet in de tuin terecht komt. Tevens met een goed prijs/kwaliteitsverhouding, zeker een aanbeveling waard als je een overkapping en/of beglazing zoekt

10

Regina uit Vlaardingen schrijft:

Contact verliep snel en fijn, de schuttingen zijn op korte termijn vakkundig en door hele fijne mannen geplaatst! Raad iedereen hen aan!

10

Dennis uit Maastricht schrijft:

P van hoek montage heeft bij ons een overkapping geplaatst dat is super gegaan goede communicatie werkmensen zijn vakmensen en heel vriendelijk kortom alles is heel goed gegaan super werk geleverd. In het glas van de lichtstraat was een scheur ontstaan gebeld ervoor en word meteen opgelost een echte aanrader om door p van hoek montage een overkapping te laten plaatsen wij zijn heel blij en tevreden ermee