Recensies van Klantenvertellen.nl

Op dit moment hebben al
534 klanten ons beoordeeld met
een 9.0 gemiddeld!

Bekijk alle reacties op klantenvertellen.nl
Lees wat anderen geschreven
hebben over ons
9

Fred uit Maassluis schrijft:

Ondanks de barre weersomstandigheden met zware regen en flinke wind bleven de mannen goedgehumeurd en hebben zij de schutting met betonpalen prima geplaatst.

10

danny schipper uit Spijkenisse schrijft:

dachten goed mee hoe we de poort wilden hebben en hebben een mooie schutting geplaatst. de plaatsers zijn kundig en meedenkend.

10

Stevie Brouwers uit Erp schrijft:

Schuttingen zetten kunnen ze als de beste. Binnen enkele uren stond mijn 40meter schutting inclusief poort in mijn tuin. Gezellig kopje koffie gedronken, fijne mensen!

10

Nick uit Milheeze schrijft:

Een mooie schutting gezet door de heren, afspraken nagekomen en service was perfect. Kortom, p. Van Hoek montage bedankt!

6

Yoeri uit Rosmalen schrijft:

De medewerkers waren keurig op tijd en ook heel vriendelijk. Een prettige eerste kennismaking dus. Helaas hadden ze wel de verkeerde schermen bij zich, waardoor die niet konden worden geplaatst. Binnen een dag hadden we dus geen nieuwe schutting. We moesten er ook zelf achteraan bellen om te vragen wanneer die schermen zouden komen. Gelukkig bleken de dag erna al nieuwe mensen te zijn die ze hebben geplaatst, heel fijn. Het zou wel goed zijn geweest als we waren geïnformeerd dat ze zouden komen, want we waren bijna niet thuis geweest op dat moment, omdat we van niets wisten. Verder is de schutting niet haaks geplaatst, waaardoor we nu met de bestrating van de tuin met extra kosten zitten.

10

Sandra uit Deurne schrijft:

Prachtige veranda laten plaatsen door dit bedrijf. Van inmeting tot plaatsen alles soepel verlopen, patrick dacht super mee en uiteindelijk 4 weken later hebben ze de veranda geplaatst. Jammer dat ik hier geen foto bij kan plaatsen!

10

Ira uit Herkenbosch schrijft:

We hebben met verbazing naar de snelheid gekeken. Binnen 4 uur was de schutting perfect geplaatst. Voor een maandag morgen hadden de jongens die het geplaatst hebben super goede zin. Wat wij heel fijn vonden en hebben gezellige uren gehad♥️

6

Madeleine uit Geleen schrijft:

Men heeft een kwalitatief goede schutting met poort geplaatst voor een goede prijs ondanks een echt zwaar belabberde communicatie en planning. Maar begrip hiervoor want dit soort bedrijven hebben het momenteel razend druk dus al met al, wél tevreden.

8

E. van Loon uit DORDRECHT schrijft:

Dinsdag 13 April 2021 schutting van 20m.laten zetten in de vette klei op eiland van Dordrecht door team Damian / Patrick. Gemotiveerde ervaren mannen, netjes gewerkt. Schutting staat er mooi en strak bij. De tijd zal het leren. Blijft wel een hoop grond achter op de stenen. Complimenten uit de buurt. Denk dat P. van Hoek Montage hier wel een nieuwe opdracht aan overhoudt. Gr. van Loon Dordrecht

10

Bert uit Voorschoten schrijft:

Vandaag is onze schutting geplaatst en wat ik al diverse keren had gelezen dat klopt dus helemaal van af het eerste contact tot en met het eindresultaat helemaal top wat een vakmensen niets was te veel en een schitterend eindresultaat hartelijk dank hiervoor

8

c. paul uit den haag schrijft:

na een paar keer een wijziging in de opdracht gegeven te hebben kon dit zonder probleem uitgevoerd worden. de heren waren er stipt volgens afspraak en hebben continu in overleg deze klus snel en goed gedaan

9

Emiel uit Assen schrijft:

Erg fijne en kundige klussers, denken mee en handelen volgens de afspraken. Tevens mooi afgewerkt materiaal. Een abslolute aanrader voor degene die kwaliteit en netheid wenst!