Zoeken
Recensies van Klantenvertellen.nl

Op dit moment hebben al
892 klanten ons beoordeeld met
een 9.0 gemiddeld!

Bekijk alle reacties op klantenvertellen.nl
Lees wat anderen geschreven
hebben over ons
10

Edwin uit Helden schrijft:

In oktober offerte opgevraagd. Binnen enkele dagen een zeer concurrerende prijsopgave ontvangen. Afspraak gemaakt om in te meten en levertijd afgesproken. Alle afspraken keurig nagekomen en een mooie glazen-schuifwand op maat geplaatst volgens afspraak.

8

Familie jos Beelen uit Heythuysen schrijft:

Bijtijds bericht gekregen van verplaatsing klus, duidelijke / vriendelijke uitleg gekregen op mijn "domme vragen ". Verder secuur gewerkt.

10

Jochem uit Wijdewormer schrijft:

Fijn samengewerkt

10

Marian uit Heerlen schrijft:

We moesten wat vervangen, Dit werd meteen opgestuurd zonder kosten Dankjewel Groet Marian Jeurissen

10

Olga uit Sittard schrijft:

Zeer tevreden over deze firma! Mooi werk geleverd en snel!!! Ook een correcte communicatie.

10

Carmen Olmberg/Kenneth uit Purmerend schrijft:

Afgelopen maand is er door de firma P. van Hoek Montage een schutting bij ons in Purmerend geplaatst. De oude schutting was bezweken onder het stormgeweld. We hebben nu een mooie schutting, die binnen een dag geplaatst werd. Jammer genoeg kregen wij de poort na 3 weken niet zonder extreme kracht open. Op woensdag 22 november 2023 heb ik om 09:30 gebeld met de klantenservice om melding te maken van het ongemak. Om 11:30 hebben de service monteurs zich bij ons gemeld en het probleem werd gelijk opgelost. Service with a smile! Complimenten!

8

Pedro uit Someren schrijft:

De schuifwand snel en netjes gemonteerd. Vriendelijk en bekwame monteurs. top.

10

Hans en Anja uit Helenaveen schrijft:

Snel reactie, keurig te woord gestaan, duidelijke offerte, netjes gewerkt, gewerkt volgens afspraak. Zeer tevreden

9

Audrey uit Kelpen-Oler schrijft:

Ik ben zeer tevreden over het bedrijf Hoek montage. Afspraken correct nagekomen. Uitstekend werk geleverd. Ik ben zeer tevreden over mijn mooie Douglas overkapping en schutting.

9

Twan uit Rosmalen schrijft:

Offerte zeer snel ontvangen toen de schutting was omgewaaid met een prima prijs. De schutting is zeer kort daarna gezet door 2 prettige, bekwame en vriendelijke jongens. We zijn zeer tevreden over het resultaat en de snelle afwikkeling, zeker een aanrader!

10

Familie Derks uit Venray schrijft:

Bij P. van Hoek uitgekomen voor onze 2 schuifwanden in de veranda. Na een eerste overleg is Patrick meteen langs gekomen voor overleg, inmeten en offerte. Gezien het maatwerk duurde het moment tot installatie 6 weken maar daar is zeker niets van te zeggen! Al met al een mooi product geleverd, we zijn heel goed geadviseerd over de mogelijkheden en montage was netjes en toch snel. Van harte aan te bevelen!

10

Hans uit Nederweert schrijft:

Wij zijn erg tevreden over onze veranda. Na een aantal offertes van andere bedrijven te hebben ontvangen gekeken naar bouwpakketten. Niet in de juiste maat te krijgen. Eigenlijk besloten de veranda zelf te gaan bouwen en toen tegen van Hoek montage aangelopen. Zij konden ons wel helpen, voor een erg goede prijs. Speciale verzoeken en afwijkende maten waren geen enkel probleem. De veranda is zoals afgesproken op de juiste tijd geplaatst en opgeleverd. Top!