Recensies van Klantenvertellen.nl

Op dit moment hebben al
503 klanten ons beoordeeld met
een 9.0 gemiddeld!

Bekijk alle reacties op klantenvertellen.nl
Lees wat anderen geschreven
hebben over ons
8

Jeff uit Spijkenisse schrijft:

Nette schutting voor een goede prijs.

10

Sandra uit VELDEN schrijft:

Super mooie schuifwanden geleverd. Goede communicatie en komt afspraken na. Zeer prettig bedrijf! Echte aanrader.

9

Hans uit Heiloo schrijft:

Ons blok nieuwbouw woningen geheel van schuttingen en poorten voorzien. In een dag waren 6 woningen klaar en stonden er degelijk afgewerkte hardhouten schuttingen. Beslist geen bouwmarkt kwaliteit. Helaas, mijn poort waren ze vergeten, geen probleem, kan gebeuren. Helaas werd de afspraak om de poort te monteren niet nagekomen. Nieuwe afspraak en toen werd de poort alsnog gemonteerd. Vanwege het ongemak kreeg ik nog wat extra korting. Wat mij betreft een prima bedrijf met verantwoordelijkheidsgevoel.

10

Muammer uit Den haag schrijft:

Goed

10

John Vermasen uit Tiel schrijft:

Nette offerte en snel gehandeld. De plaatsing ook lekker snel en netjes gedaan, complimenten naar de plaatsers

8

Tom Lamers uit Duiven schrijft:

Mooie en goede kwaliteit schutting. netjes binnen 1 dag geplaatst. komen de afspraken netjes na. prijs/kwaliteit is zeer goed.

10

Jeremy Janssen uit Huissen schrijft:

De heren van P van Hoek Montage waren aanwezig op de afgesproken tijd. Alles werd goed besproken en ze werkten goed en hard door. De afwerking werd ook aangepast naar onze wensen, ik kan ze aan iedereen aanbevelen.

10

Mike uit OISTERWIJK schrijft:

Snel, vakkundig, correct en voor een hele nette prijs geholpen door P. van Hoek montage. Heel erg blij mee. Ik kan ze van harte aanraden.

10

Elif uit Oss schrijft:

Wij zijn super blij met ons nieuwe schutting

9

Ed uit Overasselt schrijft:

op tijd, conform offerte, vakwerk, plezierige ploeg, kortom uitstekend werk.

8

Leo uit Nieuw Lekkerland schrijft:

De kwaliteit en plaatsing van de hout-beton schutting (door Stephan en Eric) is prima verlopen. Van het maken van de afspraak tot aan het plaatsen van de schutting is alles soepel verlopen. Een klein mankementje is na het telefoontje binnen 1,5 uur verholpen. Chapeau !!

10

Danny uit Harderwijk schrijft:

Wij hebben vandaag een glaswand laten monteren in onze overkapping. Helemaal top! Van het maken van de afspraak tot aan het monteren van de wand is vlekkenloos verlopen. Communicatie goed en zeer snel! Resultaat mag er zeker zijn.

1
whatsapp-profilepicture
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter