Zoeken
Recensies van Klantenvertellen.nl

Op dit moment hebben al
930 klanten ons beoordeeld met
een 9.0 gemiddeld!

Bekijk alle reacties op klantenvertellen.nl
Lees wat anderen geschreven
hebben over ons
9

Ruud uit Swalmen schrijft:

Zeker aan te bevelen hebben goede vakmensen in huis die weten waar ze mee bezig zijn. Werken heel netjes en precies.

10

Sybrand uit Nuenen schrijft:

We hadden bij P. van Hoek een overkapping besteld van 8 bij vier meter. Een drie meter brede schuur en een 5 meter breed zit gedeelte. Patrick vertelde ons dat deze in drie dagen geplaatst kon worden. Op 3 juni gestart en inderdaad in totaal drie dagen het project afgewerkt. De twee timmermannen hebben subliem werk geleverd, echt perfect! Ook het plaatsen van het glas en de tegels verliep vlot en volgens afspraak. Communicatie met van Hoek, duidelijk en direct. Kortom wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe overkapping en de gehele afwerking door P van Hoek!

10

Mark uit Deurne schrijft:

Alles als goed ervaren. Misschien een tip, mochten er meerdere offertes gemaakt zijn, dan die niet meer relevant zijn verwijderen. Hierdoor werd het voor klant en monteurs onduidelijk. Alles is uiteindelijk wel goed verlopen.

1

Theo uit Horst schrijft:

Nog niet een ster waard. Febr besteld en aanbetaald. Zes weken levering. Niks gehoord en gebeld. Was binnen en binnen twee weken gemonteerd. Weer niks gehoord. Op mail wordt niet gereageerd. Bellen 29 april montage. 29 april niemand. Bellen 'foutje in planning.' Zou nog in dezelfde week. Niks gehoord. Bellen.zou die week mail krijgen over montage week erna. Geen mail. Weer afspraak gemaakt maar Monteurs durfde t niet met de passtukken. Week daarop. Aangegeven niet op vrijdag. Mail terug ' ja komen op vrijdag' Vrijdag niemand. Later op middag belde ze op of ze zaterdag kunnen komen rond 12.00 uur Niks gezien en niks gehoord. 14 weken verder en 4 keer alles schoon gemaakt en klinkers er al een maand uit liggen. Een groot drama. Raad t niemand aan.

10

John Van Heel uit Maria Hoop schrijft:

Alles weer netjes opgeruimd

9

Nijssen uit Heeze schrijft:

Na een uitgebreide zoektocht zijn we bij P van Hoek Montage uitgekomen. Tijdens ons bezoek aan de showroom kregen we uitstekend advies, wat ons overtuigde om voor P van Hoek te kiezen. Hoewel de planning door externe factoren niet helemaal gehaald werd, werd dit goed gecommuniceerd en direct opgelost. Ik kan deze partij zeker aanbevelen.

8

Familie uit Moordrecht schrijft:

Mooie strakke schutting. Contact via telefoon is goed. Denken goed mee en zijn transparant in de kosten. Flexibele medewerkers die de schutting kwamen plaatsen. Overleg tijdens de plaatsen met hoofdkantoor netjes en correct. Kortom heel tevreden!

9

Joël uit Swalmen schrijft:

Bij de aankoop ben ik goed en duidelijk geinformeerd. Heb dit dan ook als erg prettig ervaren. De uitvoering was ook erg prettig. Goede ervaren bouwers kwamen bouwen en maakten er een mooi en degelijk bouwwerk van.

10

Familie Rosebel uit Venray schrijft:

Wij zijn zeer tevreden over het gehele verloop van de bestelling van de overkapping tot aan de oplevering. Gewoon goed dus!

10

van Tilburg uit Boskoop schrijft:

De monteurs die het hek hebben geplaatst, werken echt volgens afspraak. Als de ruimte hebben gaan ze als een speer, en word alles keurig ingemeten voor dat ze een gat graven voor de eerste paal. Als die op diepte staat, gooien ze er een zak cement in het gat dichten het. Op naar het volgende gat en zo weer het zelfde proces. Totdat ze aan het eind zijn van de afgesproken lengte. Daarna gaan de wekker er in en worden vast geschroefd, totdat ook hier weer het eind is berijkt. Dan de boven laten er op, en de zaak is klaar. Ze nemen alle rommel mee, echt ze werken heel secuur. Het is een aanbeveling om voor P. van Hoek Montage te kiesen.

10

Dennis uit Naaldwijk schrijft:

Ik kan niet anders zeggen dat we erg blij zijn met de veranda. Echt top geregeld en uitgevoerd. Je kan in alles zien dat het vaklui zijn. Nogmaals bedankt!

6

Kones uit Schiedam schrijft:

Ik vond het te lang geduurd