Zoeken

Onze Showroom en Tuin

Gevestigd in Noord-Limburg

Kies bewust, beleef en voel ons assortiment

Welkom in onze prachtige showtuin en binnen showroom, gelegen in het pittoreske Meijel, te midden van het adembenemende landschap van Noord-Limburg. Hier presenteren we met trots een uitgebreide selectie van hoogwaardige tuinproducten, waaronder schitterende Douglas overkappingen, stijlvolle schuttingen en elegante glazen schuifwanden.

Met een kop koffie erbij vertellen we graag over de mogelijkheden, kwaliteit en ons bedrijf.

Schuttingen

Langs de met zorg aangelegde paden van onze showtuin ontdekt u ook een verscheidenheid aan schuttingen, die zowel privacy als stijl toevoegen aan uw buitenomgeving. Gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals Douglas hout, hardhout en composiet, bieden onze schuttingen een uitstekende bescherming tegen nieuwsgierige blikken en een prachtige afscheiding voor uw tuin. Met verschillende kleuren en ontwerpen is er altijd een schutting die perfect bij uw persoonlijke smaak en de omgeving past.

Douglas overkappingen

Bij binnenkomst in onze showtuin worden bezoekers direct omringd door de warme en natuurlijke uitstraling van de Douglas overkappingen. Deze robuuste en duurzame constructies zijn vervaardigd uit hoogwaardig Douglas hout, dat bekend staat om zijn prachtige nerven en natuurlijke weerbestendigheid. Met verschillende ontwerpen en afmetingen bieden onze overkappingen de perfecte oplossing voor het creëren van een sfeervolle buitenruimte waar u kunt genieten van uw tuin, ongeacht het weer.

Glazen schuifwanden

Deze moderne en veelzijdige wanden creëren een naadloze overgang tussen uw binnen- en buitenruimte en maximaliseren het gebruik van natuurlijk licht. Dankzij het hoogwaardige glas en de soepele schuifmechanismen bieden deze wanden een panoramisch uitzicht op uw tuin, terwijl ze tegelijkertijd bescherming bieden tegen weerselementen. Of u nu een serre wilt creëren, uw terras wilt vergroten of gewoon wilt genieten van het buitenleven, onze glazen schuifwanden zijn de ideale keuze.

Wij bouwen aan de toekomst

Onze showtuin in Meijel is ontworpen om u te inspireren en u een voorproefje te geven van de mogelijkheden die onze producten bieden. Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het kiezen van de perfecte oplossingen voor uw tuin. Of u nu op zoek bent naar een gezellige buitenruimte, privacy of een moderne uitstraling, bij ons vindt u zeker wat u zoekt.

Wij nodigen u van harte uit om onze showtuin in Meijel te bezoeken en te ontdekken hoe onze prachtige Douglas overkappingen, schuttingen en glazen schuifwanden uw buitenleven kunnen transformeren. Laat u inspireren door de schoonheid van de natuur en de kwaliteit van onze producten. Wij kijken ernaar uit u binnenkort te verwelkomen en u te helpen uw droomtuin werkelijkheid te maken.

Maak een afspraak