Zoeken

Douglas tuinschermen laten plaatsen

Wilt u een douglas tuinschermen laten plaatsen?  Dat is goede keuze. Douglas hout is namelijk duurzaam, onderhoudsvriendelijk en ziet er fraai uit. P van Hoek Montage is de schutting specialist. Bij ons zit u dus goed! En wel om de volgende redenen:

  • Juiste keurmerken
  • 10 jaar ervaring
  • Goede referenties
  • Scherpe prijzen
  • 10 jaar garantie

Douglas tuinschermen plaatsen we in heel Nederland. Of u nu in Overijssel, Rotterdam, Gelderland, Eindhoven of Groningen woont. Met onze jarenlange ervaring monteren we de tuinschermen snel en vakkundig.

Uw wensen staan centraal. We kunnen de tuinschermen in diverse formaten en kleuren leveren. Idem voor de bijbehorende betonpalen en de betonplaten. Populaire tinten zijn antraciet, grijs en wit. Het spreekt voor zich dat we maatwerk leveren en voor een compleet gesloten geheel zorgen indien gewenst. Ook voor schuttingpoorten en –deuren kunnen we zorgen als u dat wilt.

Tuinscherm ideeën en inspiratie

Er zijn diverse mogelijkheden v.w.b. het plaatsen van tuinschermen. Op de pagina projecten tuinschermen vindt u een impressie. U zult daar zeker inspiratie opdoen. En mocht u nog meer willen weten: we kunnen u uiteraard altijd adviseren wat in uw specifieke geval de beste keuze is.

Kosten douglas tuinschermen

Wilt u weten wat een schutting van douglas tuinschermen kost? Ga dan naar offerte schutting plaatsen. Binnen 5 minuten kunt u deze aanvragen. Binnen 2 werkdagen krijgt u dan een voorstel op maat van ons.

 Contact

Interesse of meer weten? Neem dan contact op met ons en bel 077- 206 5000. Of mail ons op info@pvanhoekmontage.nl Ook kunt direct het contactformulier hieronder invullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact op met u!