Zoeken

Grenen schutting inclusief montage

Wilt u een grenen schutting inclusief montage op maat? Dat is ons specialisme en wij kunnen u dus uitstekend helpen! Hier de pluspunten van P van Hoek Montage:

  • Juiste keurmerken
  • 10 jaar ervaring
  • Goede referenties
  • Scherpe prijzen
  • 10 jaar garantie

Een grenen schutting inclusief plaatsen kunnen we in alle vormen, kleuren en maten leveren. Geheel volgens uw wensen. Of het nu om een 21 planks schutting met zwarte betonpalen en horizontale planken gaat. Of een 19 planks grenen schutting met witte betonpalen en verticale planken. We plaatsen deze vakkundig, op maat en snel.

Op de pagina projecten geplaatste schuttingen kunt u tal van gerealiseerde projecten van onze hand zien.

Hier krijgt u zeker een idee van de vele mogelijkheden. En mocht u het nog niet weten of wilt u graag advies? Neem dan gerust contact op met ons. Met al onze ervaring en expertise kunnen we u zeker verder helpen in uw keuze.

Prijs grenen schutting inclusief plaatsen

Wilt u weten wat de grenen schutting van uw keuze  kost? Vraag van een vrijblijvende offerte schutting plaatsen aan. Dan kunnen we een voorstel op maat voor u maken.

Contact

Interesse of meer weten? Neem dan contact op met ons en bel 077- 206 5000. Of mail ons op info@pvanhoekmontage.nl Ook kunt direct het contactformulier hieronder invullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact op met u!