Recensies

Op dit moment hebben 308 klanten ons beoordeeld, met een 9.1 gemiddeld!

Bart
Beesel
3
Geen aanbeveling.

Totaal geen reactie n.a.v. opmerkingen

Ervaring:
Na het plaatsen van de schutting kwamen we tot de ontdekking dat de koplatten boven op de schutting niet aansluiten. Tevens zijn de aansluitstukken naast de betonpalen slecht gemonteerd. Naar aanleiding hiervan een email gestuurd met foto's ter verduidelijking, maar hierop wordt helemaal niet gereageerd.

Arnan
Almere
8
Aanbeveling!

Goede verwerking/plaatsing

Ervaring:
Goed neergezet en snel geschakeld met stukken grond die nog niet geheel bouwrijp waren. Wel ander hout meegenomen maar hoefde er niet extra voor te betalen.

Viktor
Hoofddorp
10
Aanbeveling!

Vriendelijk en professioneel!

Ervaring:
De jongens zouden om 8u beginnen. Gezien het nogal een afstand was om naar Hoofddorp te komen, hebben ze op tijd aangegeven later te zijn ivm file. Aangekomen nog een korte laatste overleg over de laatste dingen. Ze waren met drie man en de schutting stond dan ook in een mum van een tijd. Professioneel gewerkt en netjes opgeleverd. Viktor

Danny
Goirle
10
Aanbeveling!

Snel reageren, afspraken nakomen en netjes en goed werk afleveren. Zoals het hoort

Ervaring:
Gewoon top! Een prettig contact. Snel en duidelijke afspraken maken, zodat iedereen weet wat je van elkaar mag verwachten. Daarnaast een zeer nette prijsstelling en het afgeleverde werk is gewoon erg goed uitgevoerd. Op dit bedrijf kun je bouwen.

J
Helden
10
Aanbeveling!

Snelle en uitstekende service

Ervaring:
Het plaatsen van de schutting ging erg snel en het eindresultaat was precies waar ik op hoopte. Ook dachten ze goed mee voor de beste oplossing.

Gerard
Nijmegen
10
Aanbeveling!

Netjes geplaatst

Ervaring:
Het geleverde produkt is mooi en van een goede kwaliteit. Het is netjes en snel geplaatst.

Rolf
Oud-Beijerland
10
Aanbeveling!

Goed lopend traject van offerte aanvraag tot mooi eindresultaat

Ervaring:
al kort na onze prijsaanvraag een antwoord ontvangen. opvolgende vragen en wijzigingen snel en duidelijk beantwoord. dus korte lijnen en snel schakelen met tevens een concurrerende prijs! De montageploeg was op tijd en heeft goed overlegd tijdens voorbereiding en plaatsing. Schutting staat er keurig bij en is naar volle tevredenheid. Bedankt team van Hoek montage!

Nick
Milheeze
10
Aanbeveling!

Goede kwaliteit & uitstekende service!!

Ervaring:
Goede schutting, fijn personeel en goede service! Ik kan P van Hoek Montage zeker aanbevelen!!

Loek
Beesel
10
Aanbeveling!

Héél goed.

Ervaring:
Wij hebben voor 6 nieuwbouwwoningen schuttingen besteld bij Patrick van Hoek. Alles verliep zeer naar wens en zeer correct. Het materiaal ziet er na installatie perfect uit. Ook de medewerkers van de montage waren uitermate vriendelijk en voorkomend. De prijs-kwaliteit verhouding is dus prima. Dit bedrijf is zeer aan te bevelen.

Henk Modderkolk
Hall
8
Aanbeveling!

Zeer te vreden

Ervaring:
Netjes geplaatste schutting volgens afspraak. vriendelijk personeel O.K.