Recensies

Op dit moment hebben 432 klanten ons beoordeeld, met een 9.0 gemiddeld!

Alex Akker
Meijel
10
Aanbeveling!

Goed

Ervaring:
Goed

Nancy
Geldrop
5
Geen aanbeveling.

Jammer

Ervaring:
Samen met buren schutting bestelt bij P van Hoek Montage. Tekening aangeleverd waar alles precies in stond hoe te plaatsen en met het aantal meters enz. zodat ze op basis daarvan een prijs kunnen maken. Douglas schutting met vlakke palen en vlakke koplatten en antraciet gecoate betonplaten aan onderzijde evenals 2 schuine poorten en 1 rechte poort. Uiteindelijk prijs gekregen en moet zeggen ze waren niet de goedkoopste maar ook niet de duurste maar mede vanwege de goede reviews toch maar akkoord gegaan. Op de dag van de plaatsing ging het al meteen fout. Ze hadden te weinig betonpalen bij en waren niet vlak maar met een pyramide punt! De koplatten waren eveneens niet vlak maar piramide vorm! De gecoate betonplaten waren enkelzijdig vlak/gecoat! (terwijl daar niets over vermeld wordt op de website!!) Ook kregen we te horen dat ze eigenlijk geen schuine poorten plaatsen! Terwijl die overduidelijk op tekening zichtbaar waren. Was geneigd om te zeggen dat ze konden vertrekken maar je hebt de hele tuin al overhoop liggen dus weinig keus…. De palen gingen ze vlak slijpen en daarna met spuitbusje bijwerken. De onderplaten hebben ze deels onder veel protest omgewisseld. Na plaatsing nog een keer goed rond gelopen en dan zie je toch genoeg slordigheden/mankementen wat niet had gehoeven als ze nog rustig een rondje gedaan hadden. Een paneel zit maar aan 1 zijde vastgeschroefd / op meerdere plaatsen missen schroefjes / koplat met scheur / hout werk poort met slijptol op maatgemaakt / ook miste er een plank. Na telefonisch contact te hebben gehad werd er laconiek over gedaan en dat het allemaal maar heel gewoon was… Heel jammer dit allemaal, had zeker anders gekund. Lijkt wel of dat ze teveel werk erbij hebben gepakt wat ze niet aan kunnen.

Patrick
Doetinchem
9
Aanbeveling!

Mooie schutting, vriendelijk en professionele mensen

Ervaring:
Communicatie vooraf verliep prima. Via mail en telefoon een en ander doorgesproken en kreeg altijd netjes en snel antwoord. Op de dag van plaatsing werd ik gebeld dat ze onderweg waren maar dat het iets later zou worden dan gepland. Geen probleem, wel fijn dat ze dat laten weten. Na overleg waar en hoe de schutting geplaatst moest worden gingen ze aan de slag en halverwege de middag stond er een mooie schutting. Kortom, zeer tevreden over de schutting, de communicatie en het vriendelijke montageteam.

Tonnie
Siebengewald
10
Aanbeveling!

Vakmensen

Ervaring:
De mannen waren netjes op tijd, werkten secuur en ontzettend snel. Ik ben zeer tevreden met het werk wat zij hebben geleverd. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. Het voortraject met offerte en meerdere vragen van onze kant uit, liep zeer goed. Aanbevelen? Ja zeker!!! Fam. Toonen.

René
Woubrugge
10
Aanbeveling!

Hele snelle correcte service, schutting in no time keurig geplaatst door twee keurige kerels!

Ervaring:
In een halve ochtend keurige schutting met poort geplaatst, ga deze mannen zeker aanbevelen!

sander spruijt
Amsterdam
10
Aanbeveling!

Prima schutting

Ervaring:
Prima schutting volgens afspraak.

Wilma
Spijkenisse
10
Aanbeveling!

Geweldige mooie schutting,

Ervaring:
Vriendelijke mensen en vragen naar je wensen. Service helemaal top.

Henk Bunschoten
Utrecht
9
Aanbeveling!

vakkundig en mooi van kwaliteit erg blij mee

Ervaring:
wij zijn erg blij met onze schutting ondanks problemen met een zieke medewerker is onze schutting zelfs in de avond vanaf 6 uur nog geplaatst en netjes afgemaakt door vriendelijk personeel

Eugene
Beesel
8
Aanbeveling!

Prima ervaring, mooi eindresultaat,

Ervaring:
Contact loopt volledig via de mail, goed verlopen, mooi eindresultaat, klein puntje was de afwerking bij de poort, maar was ook lastig iets.

Suniel
Hendrik ido Ambacht
9
Aanbeveling!

Mooi geplaatst door super gasten!

Ervaring:
Na 8 weken gewacht te hebben is mijn schutting afgelopen week geplaatst door Koen en Patrick. 2 ochtenden werk en het project was klaar (4 schuttingen, incl 4 poorten). Koen (plaatster) = heel vakkundig, denkt met je mee, is heel duidelijk en doet een extra stapje als het moet. De communicatie vooraf met Patrick (eigenaar) was wel iets minder, maar na een paar keer mailen kreeg ik toch steeds antwoord op mijn vragen. Tips: - alle vragen in de mail beantwoorden; - bevestigen datum per mail van plaatsing (incl samenvatting wat er is afgesproken, hoe te betalen, etc.) Al met al ben ik super tevreden en kan ik iedereen aanraden met P van Hoek in zee te gaan!