Recensies

Op dit moment hebben 445 klanten ons beoordeeld, met een 9.0 gemiddeld!

Gert
Hoofddorp
7
Aanbeveling!

Prima werk geleverd voor een prima prijs

Ervaring:
Slechts 2 minpuntjes: 1. Op basis van de door ons aangeleverde informatie had men kunnen concluderen dat wij uitgingen van langere Douglas planken dan de meegenomen 180 cm. Maar het is uiteindelijk prima opgelost. 2. De grondboor kon niet gebruikt worden dus het moest met de schep. Dat levert helaas kuilen op die vervolgens weer gedicht moeten worden en bestrating die gereinigd moet worden. Maar verder voortreffelijk werk geleverd in slechts 3 uur tijd. Het is mooi geworden en we zijn dik tevreden. Dit mede namens onze buren.

Viktor
Hoofddorp
7
Aanbeveling!

Jongens leveren goed werk, communicatie kan beter!

Ervaring:
Werk wat is uitgevoerd is top. Ik had nog wat wijzigingen en die waren niet doorgekomen, ondanks meerdere keren en manieren van communicatie (telefonisch en op verzoek per mail). Vanuit mijn ervaring lijkt alles via een persoon te gaan en indien die afwezig is, worden er geen beslissingen gemaakt. Kon worden verholpen, kwestie van meer delegeren!

Ed
Zeewolde
9
Aanbeveling!

Prima service

Ervaring:
We hadden een schutting besteld bij P. Van Hoek en zijn erg tevreden met het resultaat. Twee vakmannen die de schutting vandaag keurig hebben neergezet.

P van Lier
Meijel
10
Aanbeveling!

mooi afgewerkt ,goed en vakkundig personeel ,snel en netjes afgewerkt.

Ervaring:
ervaring prima ,zeker aan te bevelen .

Kitty
Driel
10
Aanbeveling!

Goed en snel werk

Ervaring:
Beide heren waren keurig optijd, alles is snel en netjes geplaatst.

Peter
Heythuysen
9
Aanbeveling!

Een complete schutting geplaatst in 2 uurtjes tijd!

Ervaring:
Van offerte tot levering een prima proces. Er werd snel gereageerd op mijn online offerte aanvraag. Ook het definitief maken van de opdracht verliep online. Op de dag van levering werd ik netjes een uurtje van tevoren gebeld. Ik had het idee dat er wel een dagje nodig zou zijn om de schutting te plaatsen, maar dat was echt niet nodig. Met twee man sterk werd de schutting in 2 uurtjes geplaatst. In een hoog tempo werd hard gewerkt. Waar nodig werd even overleg gepleegd over mijn wensen. Ik ben zeer tevreden.

Fransen
Deurne
8
Aanbeveling!

Komt afspraken na.

Ervaring:
Wel jammer dat de schutting aan 1 kant duidelijk mooier is dan aan de andere kant.

Lex
Pernis
10
Aanbeveling!

grandioos

Ervaring:
de heren waren mooi optijd (half uur te vroeg zelfs) Waren vriendelijk en beleefd Het werktempo lag HEEL hoog En de aflevering was sneller dan verwacht Kortom zeer tevreden Mocht er in de toekomst nog wat moeten gebeuren Dan weet ik waar ik moet zoeken Ga vooral zo door toppers

Suzanne Groenewoud
Zevenhoven
10
Aanbeveling!

Helemaal blij

Ervaring:
Ik ben zo blij dat ik de schutting heb laten plaatsen. Vriendelijk personeel denkt ook mee. En het eindresultaat is echt gewoon top. Geniet er elke minuut van.

Wilma
Roermond
10
Aanbeveling!

Zeer goed bedrijf!

Ervaring:
Op een morgen zijn er twee schuttingen geplaatst, zeer vriendelijke en kundige medewerkers. Op de afgesproken tijd aanwezig, super werk afgeleverd. Ik ben heel blij met het resultaat en de buren ook :)