Recensies

Op dit moment hebben 358 klanten ons beoordeeld, met een 9.2 gemiddeld!

Martijn
Driebergen
10
Aanbeveling!

Prima schutting en snelle plaatsing

Ervaring:
Afgelopen week is onze houten-beton geschutting geplaatst. We zijn zeer tevreden over de service: snelle offerte en persoonlijk contact. Plaatsing verlies ook snel en netjes. Aanrader!

RB
Dordrecht
9
Aanbeveling!

Proffesioneel, snel en vriendelijk

Ervaring:
De kwaliteit van het materiaal, en de proffesionele wijze waarop de schutting is geplaatst zijn de redenen waarom ik jullie aanbeveel.

Jolanda
Abcoude
10
Aanbeveling!

In één woord: GEWELDIG

Ervaring:
Goeie communicatie vooraf Duidelijke afspraken Keurig op tijd Vriendelijke man Netjes en snel Een echte aanrader

John
Munstergeleen
9
Aanbeveling!

Snel en goed werk.

Ervaring:
06 mei. Vandaag hebben de mannen van van Hoek bij ons de schutting geplaatst. Leuke kerels in de omgang en precies gedaan wat we gevraagt hadden. Snel en goed werk geleverd. Je kunt zien dat ze veel ervaring hebben. bedankt, John

Roland
Amersfoort
10
Aanbeveling!

Prima ervaring, vakkundig en zorgvuldig uitgevoerd.

Ervaring:
De mannen hebben de schutting zorgvuldig, nauwkeurig en snel geplaatst. De adiezen waren prima. Daarnaast is er heel netjes gewerkt en toen men wegging stond er een mooie schutting en was er geen rommel meer. Op basis hiervan gaan we ook de andere schuttingen vervangen door P van Hoek Montage.

Jan
Maarssen
9
Aanbeveling!

Vakmannen

Ervaring:
Goede service, en mensen die weten wat ze doen, en die met je meedenken. Alles naar wens verlopen. Top service!

Dinja
Sliedrecht
8
Aanbeveling!

Snel en kwaliteit

Ervaring:
Snel werktempo en zeker kwaliteit. Schutting staat keurig waterpas en de exacte plaats van de schutting werd vooraf met beide bewoners overlegd.

Astrid van Hylckama Vlieg
Zeewolde
10
Aanbeveling!

Mooie degelijke schutting gezet door harde werkers

Ervaring:
Beleefde harde werkers! De hoogte moest bij ons goed worden gemeten, aangezien wij in een nieuwbouw wijk wonen, waar het straatpeil lager ligt. Werd goed de tijd voor genomen en met een landmeter uitgezet. Kortom erg professioneel! De schutting staat zo strak als het maar kan. Als de buren ook akkoord gaan, laten we ook aan de andere kant een schutting zetten. Ik beveel ze zeker aan!

Martin
Rotterdam
10
Aanbeveling!

Klasse

Ervaring:
Top bedrijf vriendelijke en snelle jongens ben meer dan tevreden met onze schutting die ook gewoon in een ochtend klaar was super blij ben ik ermee en zal dit bedrijf zeker aanbevelen bij iedereen die een schutting nofig heeft 👌

Jan
HELMOND
10
Aanbeveling!

Prima vakwerk

Ervaring:
De klus werd prima uitgevoerd. Bovendien werd ook naar wensen gevraagd en werd ik geraadpleegd bij een montage voor goedkeuring.