Recensies

Op dit moment hebben 471 klanten ons beoordeeld, met een 9.1 gemiddeld!

Jacco
Voorhout
10
Aanbeveling!

Uitstekend

Ervaring:
Na aanvraag, snel offerte die volledig aan de vraag voldeed. Contact per email verloopt snel en duidelijk. De monteurs (Thijs en Faysal) kwamen netjes op tijd, erg klantvriendelijk en hebben een schitterende schutting neergezet. De mannen stonden open voor vragen en opmerkingen, legden alles goed uit en zijn duidelijk een prima team. Ze weten waar ze mee bezig zijn en werken hard door.

Evert Stoffels
Zwijndrecht
10
Aanbeveling!

Klasse!!

Ervaring:
Inderdaad zoals vorige klanten, contact via e-mail verliep vlekkeloos. Een nette offerte gekregen en daarna een afspraak om de schutting te komen zetten. Complimenten aan de jongens die de schutting binnen no-time hadden geplaatst. Ik ga van Hoek Montage zeker bij andere aanbevelen.

Kees
Halsteren
10
Aanbeveling!

Makkelijk en goed, mooi resultaat.

Ervaring:
Hoewel lastig om alles via e-mail te regelen, is het resultaat schitterend. Stipt op de afgesproken tijd waren de mannen aanwezig en in een strak tempo hebben ze ruim 21 meter schutting geplaatst. Alle buren zijn uitermate tevreden en het resultaat is gewoon weg schitterend.

Hans
Leiden
10
Aanbeveling!

Op tijd, meedenken, oplossingsgericht, klantgericht, service!

Ervaring:
Als je de intentie hebt om een schutting te laten plaatsen neem dan P. van Hoek Montage in de hand! Zeer concurerende prijs/kwaliteit. Communicatie per mail gaat prima. Op de dag van plaatsing zijn de monteurss er op het afgesproken tijdstip en gaan voortvarend te werk. Hierbij nemen ze de wensen van de klant in acht en denken mee in oplossingen in plaats van problemen (meewerk/kosten) zoals je veel bij andere aanbieders ziet. Kortom: Zeer tevreden over de geplaatste schutting!

Arja Schram-jongenelen
Rozenburg zh
10
Aanbeveling!

Top

Ervaring:
Schutting geplaatst van 6 meter. Jongens waren op tijd en werkte snel en netjes. Zeer betaalbaar

Lina Schuit-Lopes
Rotterdam
10
Aanbeveling!

Mooi hekwerk geleverd Duncan en kenneth

Ervaring:
De heren Duncan en Kenneth weten waar ze het over hebben en passen zich aan naar evt wensen ed. Ook denken ze direct mee over oplossingen en gaan hard aan de slag. In de middag stond het hele hekwerk erin! Bedankt Duncan en Kenneth

Ron Daamen
Den haag
9
Aanbeveling!

Supernetjes

Ervaring:
De schuttingen zijn netjes geplaatst en erg vriendelijke werklui, top

Yvonne
Utrecht
9
Aanbeveling!

Goede contacten via internet en zeer goede uitvoering

Ervaring:
Alles hebben we via internet geregeld: van de offerte en akkoordverklaring tot de betaling. We hadden drie offertes opgevraagd bij drie verschillende leveranciers en van Hoek was duidelijk de goedkoopste. De medewerkers kwamen op het afgesproken tijdstip en hebben prima werk geleverd. Onze nieuwe schuttingen zien er keurig uit.

Tim
deurne
10
Aanbeveling!

Goeie service mooie schutting

Ervaring:
Schutting was snel gezet ondanks slecht weer. Zeer tevreden over het resultaat!

Jacqueline Munsters
sittard
10
Aanbeveling!

Super tevreden!

Ervaring:
P van Hoek montage is een echte aanrader. De boys hebben goed doorgewerkt en vakwerk geleverd! Wij hebben een geweldig mooie schutting staan van heel goede kwaliteit. Top bedrijf.