Zoeken
1

Devon Arnoldussen uit Roermond schrijft:

Devon Arnoldussen

Deze recentie is op geplaatst op Klantenvertellen.nl

Aanvullende informatie op eerdere bericht hier onder van Daniel cross (ben namelijk zijn partner)..

we waren ontzettend blij met onze schuifpanelen onder de overkapping maar de monteurs deden er ontzettend lang over en hadden ook geen opruim stofzuiger om het overige glas/ijzer die ze eraf moesten halen weg te halen ze hebben toen mijn stofzuiger moeten gebruiken die we de dag erna weg konden gooien (heb dit niet eens gemeld bij het bedrijf) dus bij deze!..

De dag na plaatsing blijkt dat er op alle panelen krassen in het glas zitten dit is bij ons in de middag heel goed te zien want dan schijnt namelijk de zon er heel goed op.. We hebben de heer patrick gelijk gebeld gemaild enzv…

Het leuke hiervan is dat ik al een ontzettend SLECHTE review had geschreven en wij hierop een mail kregen of wij deze wouden verwijderen want het klopte namelijk niet volgens de heer Patrick..

Wij hadden hem niet gemaild of gebeld volgens hem, nu hebben we hem een mail terug gestuurd met onze reacties over hoe het glas eruit ziet en toen gaf die aan (ow ja ik heb ze wel binnen?…) Beetje raar als je eerst zegt dit niet te hebben..

We zijn nu een jaar verder en meneer heeft een monteur laten komen kijken deze geeft inderdaad aan dat er nieuwe moeten komen,,,

Na een paar weken wachten niets te horen zelf maar contact opgenomen monteur en patrick geven aan dat er nieuwe panelen besteld te zijn.. dus wij netjes wachten..

2 weken geleden Patrick aan de telefoon gehad ja er worden nieuwe besteld maar u krijgt nog bericht van mij eind deze week Offcourse niets van waar.. dus weer zelf gebeld… blijkt de panelen niet besteld te zijn en zou de fabrikant erna moeten kijken.. onze vraag is dan waarom stuur je dan een monteur? die aangeeft dat we nieuwe zouden krijgen…

Dit alles getypt te hebben zou ik 2x naar denken voor dat u met deze firma in zee gaat want Meneer Patrick zegt veel je moet een Slechte review verwijderen en dan nog wordt er niets gedaan..