Zoeken
1

Wp uit Echt schrijft:

Wp

Deze recentie is op geplaatst op Klantenvertellen.nl

Wat een zeer onbekwame en asociale medewerkers. Je wordt uitgescholden aan te telefoon. Ze weten de fout constant bij de klant te leggen. Terwijl ze heel goed weten waarmee ze bezig zijn.

Aan de telefokn wordt door een asociale medewerker een gigantische grote bek gegeven en gezegd dat ik mijn bek moet houden. Als je aangeeft het vertrouwen in hun kwijt te zijn. De telefoon wordt constant opgehangen. Omdat hij zijn gelijk niet behaald. Ze komen niet opdagen, de palen zijn stuk de schutting zit los, schroeven liggen over de hele oprit gegooid en niks is opgeruimd.

Ze komen afspraken totaal niet na. Beloven om de schutting af te komen maken op 6 april komen met een veel tekort stuk terwijl de goede afmeting is aangegeven. Wederom geen afdek latjes bij zich wederom een of andere smoes. Maar ze maken ervan dat wij degene zijn die fouten maken. Het balletje bij hun zelf leggen kunnen ze niet. En dan geven ze al helemaal niet hun naam bij het opnemen van de telefoon. Ook maken ze de bedragen steeds hoger en hoger. Het zijn gewoon grote oplichters!! Vroegen zelfs bij de eerste keer of ik ff 50 euro contant in huis had. Die moest ik zo even overhandigen voor het zogenaamde extra werk die ze hadden. Als ik dat niet contant had moest ik 25 euro geven dan was het goed. Mooi niet gegeven. Daar kwam al het slechte onderbuik gevoel
Koop nooit nooit nooit iets via deze asociale.