Zoeken
Veelgestelde vragen

Veel vragen zijn al beantwoord!

Douglas overkappingen

Natuurlijk! Een lichtstraat kan een prachtige toevoeging zijn aan een Douglas overkapping, waardoor je kunt genieten van een overvloed aan natuurlijk licht en een gevoel van ruimte en openheid. Een lichtstraat is in feite een langwerpig venster dat in het dak van de overkapping wordt geïntegreerd. Het kan bestaan uit meerdere glaspanelen die naadloos in het Douglas houten frame passen.

Door het plaatsen van een lichtstraat in een Douglas overkapping profiteer je van verschillende voordelen. Allereerst zorgt het natuurlijke licht dat door de lichtstraat naar binnen stroomt voor een heldere en uitnodigende sfeer in de overkapping. Dit is vooral gunstig als je de ruimte wilt gebruiken als een aangename plek om te ontspannen, te werken of te genieten van de omgeving.

Douglas hout valt in duurzaamheidsklasse 3. Dit betekent dat het hout ongeveer 10 tot 15 jaar meegaat buiten.

Dit is zeker mogelijk! Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Meer informatie

Douglas hout is een van de meest duurzame naaldhoutsoorten van Europa, heeft een warme uitstraling en een mooie kleur en structuur.

Het hout is voor zeer veel toepassingen geschikt en valt in duurzaamheidsklasse III.

Douglas hout heeft onbehandeld een minimale levensduur van tien tot vijftien jaar en heeft de eigenschap dat het na uitdroging steeds harder wordt.

 

Tuurlijk! Dit kun je via ons offerte formulier aangeven.

Bij een standaard overkapping van 6 meter worden er 6 led spots gebruikt.
Hoe breder de overkapping, hoe meer led spots er gebruikt dienen te worden.

Wij houden hier standaard rekening mee als u een offerte bij ons aanvraagt.